laboratorio
Ajankohtaista

Laborantti, haku päättynyt

Mitä tulisit meillä tekemään?

Laboranttina meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien laborantin tehtävien parissa. Työtehtäväsi pitävät sisällään vaihtelevasti mm. raaka-aineiden tarkastusta sekä lopputuotteiden laadunvalvontaa valmistusprosessin eri vaiheissa. Työssäsi pääset lisäksi tekemään tulosten analysointia, raportointia, sertifikaattien tekoa sekä monipuolisen laitekantamme ylläpitoa ja huoltoa.

 

Mitä me etsimme?

Etsimme osaajaa, jolla on alalle soveltuva laboratorioalan koulutus ja vähintään vuoden kokemus vastaavista käytännön työtehtävistä laboratoriossa. Meillä pärjää käytännön tekijä, joka kykenee itsenäiseen työhön.

Työskentelytavoiltasi olet tarkka ja nopea omaksumaan uusia asioita. Olet valmis toimimaan joustavasti ja tehokkaasti myös kiireen yllättäessä. Pystyt ottamaan haltuun laajojakin kokonaisuuksia ja työskentelemään annettujen ohjeiden mukaan, omaa ammattitaitoasi kuitenkin vastaantulevissa tilanteissa hyödyntäen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä ja nykyaikaisia it-taitoja, erityisesti MS Office -ohjelmiin liittyen. Pystyt myös työskentelemään englanninkielisten ohjelmistojen parissa.

Eduksi katsomme käytännön työkokemuksen metallografisista tutkimuksista sekä XRF-, hiili- ja happianalysaattoreiden käytöstä.

Kyseessä on määräaikainen työtehtävä vuoden 2024 loppuun. Hyvälle tekijälle tavoitteenamme on mahdollistaa työn jatkuminen määräaikaisuuden jälkeen.

 

Miksi meille?

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan moderneissa ja valoisissa laboratoriotiloissamme. Laitekantamme on monipuolista ja nykyaikaista, mikä luo erinomaiset puitteet työtehtävien suorittamiselle. Tässä työssä pääset haastamaan itseäsi ja saat mahdollisuuden kasvattaa ja kehittää osaamistasi. Ilmapiirimme on rento ja työtä tehdään itseohjautuvasti tiimin tuella.

Olemme vakavarainen yritys ja kuulumme osaksi kansainvälistä konsernia. Meillä rohkaistaan oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen mm. koulutusten muodossa, tarjolla on myös hyvät työsuhde-edut. Työskentelemme matalan hierarkian perusteella ja sinut ottaa innolla vastaan mukava, kannustava ja avoin työyhteisö. Työaika on liukuva, mutta toivomme, että olet valmis aloittamaan päivät pääsääntöisesti aikaisin aamulla.

 

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta! Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Groupin kanssa. Laitathan hakemuksesi Biisonin nettisivujen kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 4.6.2023.

Jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Biisonin Anniina Perään 050 473 8448 tai anniina.pera@biisoni.fi.