Maailman johtava sinkkiprosessoidun kovametallipulverin valmistaja

Tikomet

Vastuullinen osaaja

Olemme kovametallin kierrätykseen erikoistunut yhtiö ja alan kansainvälinen osaaja. Kierrätämme kovametallia ympäristöystävällisellä sinkkiprosessilla. Meille kierrätys tarkoittaa vastuullista raaka-aineiden käyttöä. Valmistamaamme kierrätyskovametallipulveria käytetään raaka-aineena uusien kovametallituotteiden valmistuksessa. Tarjoamme myös kierrätyspalvelua asiakkaidemme toimittamille kovametalliraaka-aineille.

Ekologinen

Tuotteidemme hiilijalanjälki on 10-30 kertaa pienempi kuin muiden volframinvalmistusmenetelmien.

Kestävä

Valitsemalla tuotteemme säästetään rajallisia luonnonvaroja, energiaa sekä vähennetään ympäristövaikutuksia.

Taloudellinen

Muihin kemiallisiin prosesseihin verrattuna sinkkiprosessi on kustannustehokkain tapa kierrättää kovametallia.

Konserni

Yli 100 vuoden kokemuksella

Kuulumme itävaltalaiseen Plansee Group -konserniin ja olemme osa GTP Powders -liiketoimintayksikköä. Tikomet Oy työllistää noin 50 kovametallialan ammattilaista Jyväskylässä, ja maailmanlaajuisesti konsernissa työskentelee yhteensä noin 12 000 henkilöä.

Global Tungsten & Powders sivulle Plansee Group sivulle

Historia

30 vuodessa maailman johtavaksi

Olemme kulkeneet pitkän tien tikkakoskelaisesta nastatehtaasta maailman johtavaksi kovametallin kierrättäjäksi. Nykyään olemme kovametallialalla globaalisti merkittävä ja arvostettu toimija, joka tekee vastuullista kierrätystyötä ympäristöystävällisesti.

Töihin meille

Maailman paras – myös työpaikkana sinulle?

Tikometilla on hyvä yhdessä tekemisen meininki ja tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä sekä tuotannossa, laboratoriossa että toimihenkilötehtävissä.

Tule porukkaan

Mitä teemme?

Kierrätetyllä kovametallilla kohti parempaa huomista

Tikomet Oy on kovametallin kierrätyksen ammattilainen. Käytämme raaka-aineena käytettyjä kovametallityökaluja ja valmistamme niistä sinkkiprosessilla kierrätyskovametallipulveria.

Mitä teemme