Ajankohtaista

Pakkaaja, haku päättynyt

Mitä tulisit meillä tekemään?

Työtehtäväsi pitävät sisällään mm. kovametallipulverin pakkaamista tynnyreihin sekä valmiiden tynnyreiden siirtoa lavoille. Apuvälineinä työssäsi pääset käyttämään siltanosturia sekä trukkia. Työ sisältää rutiininomaisia tehtäviä, mutta vaatii tekijältään kuitenkin tarkkuutta, jotta voimme yhdessä varmistaa asiakkaillemme lupaamamme laatutason joka päivä.

 

Mitä me etsimme?

Etsimme tehtävään reipasta ja oma-aloitteista tekijää, joka kykenee fyysiseen työhön. Pakkaustyötä tehdessä käytämme kuulo- sekä hengityssuojaimia, mikä voi mahdollisesti lisätä työn fyysistä kuormittavuutta. Työn haltuun ottamista edesauttavat aikaisemmat kokemukset esimerkiksi varastotyöstä tai trukin käytöstä, mutta kokemuksen puuttuessa perehdytämme sinut kyllä tehtäviin. Tärkeintä meille on, että olet asenteeltasi innokas tarttumaan työhön ja tarvittaessa kehittämään osaamistasi. Raportoit tekemääsi työtä järjestelmiimme, joten toivomme sinulta löytyvän myös perustason IT-osaamista.

 

Miksi meille?

Tarjolla mukava päivätyö mukavien työkavereiden kanssa pulverituotannon pakkaustehtävien parissa. Työ on itsenäistä, mutta työyhteisömme on aina tarvittaessa tukenasi. Työskentelemme pääsääntöisesti 7-15.30, mutta liukuva työaika tuo tarvittaessa joustoa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. Työsuhde solmitaan alustavasti 6 kuukauden määräaikaisena Biisoni Keski-Suomi Oy:n kanssa. Hyvälle tekijälle on erinomaiset jatkomahdollisuudet myös olemassa!

 

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta! Työsuhde solmitaan alustavasti 6 kuukauden määräaikaisena Biisoni Keski-Suomi Oy:n kanssa.  Laitathan hakemuksesi Biisonin nettisivujen kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 21.5.2023.

Jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Biisonin Anniina Perään 050 473 8448 tai anniina.pera@biisoni.fi .