Uratarina kehitysinsinööri
Työntekijätarinoita

Joel, kehitysinsinööri

RidetoParis

Valmistuin 2019 Materiaalitekniikan diplomi-insinööriksi. Työskentelin opintojen jälkeen kehitysinsinöörinä yrityksessä, jolle tein diplomityöni ja josta siirryin Tikometille vuonna 2021. Päädyin hakemaan avointa tuotekehitysinsinöörin paikkaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan perusteella.

Työssäni varmistan erilaisten tutkimus- ja kehitysprojektien etenemisen ja valmistumisen. Aihealueina projekteissa voi olla esimerkiksi tuotannon tehokkuuden kehittäminen, energiatehokkuuden parantaminen sekä tuotelaadun parantaminen yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Pidän erityisesti monipuolisista työtehtävistäni, jotka vaihtelevat projektin luonteen ja aihealueen mukaan. Työssäni saan toteuttaa uusia ideoita ja kokeilla niiden toimivuutta käytännössä. Koen työni mielekkääksi ja tärkeäksi, sillä sen kautta voin edistää kriittisten materiaalien kierrätystä ja vaikuttaa omalta osaltani ympäristöasioihin.

Tikometilla on mielestäni hyvä yhtenäinen työporukka ja ilmapiiri on avoin ja rento. Oman tiimimme kesken käymme myös viikoittain padelin parissa leikkimielisesti ottamassa mittaa toisistamme. Tikometilla on hyvät työsuhde-edut ja käytännön asiat sujuvat hienosti. Mielestäni meillä luotetaan työntekijöihin.

Työssäni olen päässyt myös matkustelemaan. Olen osallistunut koulutuksiin myös ulkomailla ja yhtenä Tikomet-urani kohokohdista pidän konsernin järjestämää Ride to Paris-pyöräilytapahtumaa, jossa pyöräiltiin 81 km Ranskan maaseudulta Pariisin keskustaan.

Kysyttävää rekrytointiin liittyen?

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Yhteydenottolomake