Uratarina laboratorio
Työntekijätarinoita

Mirja, laborantti

Tulin Tikometille syksyllä 2022 tuoreena alanvaihtajana. Työurani olen tehnyt valtaosin vuorotyössä erilaisissa tuotantotehtävissä. Erityisesti yövuorot tuntuivat pitkän työuran jälkeen raskailta ja sain potkua uuden alan opiskeluun muutoksen toivossa. Lähdinkin opiskelemaan laborantiksi ja valmistuin vuonna 2021.

Hain Tikometilta avointa työpaikkaa, sillä tehtävä vaikutti kiinnostavalta. Työhaastattelun yhteydessä kierros laboratoriossa oli vaikuttava ja olin ihmeissäni, kuinka laajasti materiaalitutkimuksia tehdään. Työtehtäviini kuuluu nykyään tuotannon läpi kulkevien materiaalivirtojen sekä valmiiden pulvereiden alkuaineiden analysointia ja metallografisia tutkimuksia sekä raaka-aineiden vastaanottoa ja arviointia ja muita laboratorion töitä. Käytettävä laitekanta on todella monipuolinen.

Pidän työstäni, koska tehtäväkenttä on hyvin laaja ja vaihteleva. Vaihtelemme työtehtäviä viikoittain muiden laboranttien kesken. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta tarvittaessa tiimi on tukena taustalla. Ehdotonta plussaa työssäni on säännöllinen työaika.

Työyhteisö on mukava ja sopivan kokoinen, ei liian iso eikä pieni. Tikometin tarjoamat työsuhde-edut kannustavat liikkumaan ja pitämään itsestään huolta. Työsuhdeasiat hoituvat meillä sujuvasti ja Tikometissa on muutenkin mukavan rento ja avoin ilmapiiri.

Kysyttävää rekrytointiin liittyen?

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Yhteydenottolomake