Uratarina uunimies
Työntekijätarinoita

Panu, pulverityöntekijä uuneilla

Olen aloittanut työt Tikometissa vuonna 2006. Ennen Tikometille tuloa ajoin linja-autoa lentokentällä. Nykyinen vuorotyöjärjestelmä mahdollistaa sen, että pystyn sivutoimisesti työskentelemään entiselle työnantajalleni edelleen.

Vuorotyö on tärkeimpiä syitä siihen, että olen viihtynyt työssäni pitkään. Pitkät vuorot ja pitkät vapaat sopivat minulle erinomaisesti, 8-16 työ olisi minulle katastrofi. Lisäksi pidän työstäni, koska pystyn itse vaikuttamaan työn suunnitteluun ja aikatauluttamaan omia työtehtäviäni. Työtehtäviini kuuluu muun muassa uunipanosten tekeminen ja purkaminen, materiaalin myllytys ja seulonta sekä prosessin valvonta. Fyysistä työtä on sopivassa suhteessa muihin tehtäviin.

Työyhteisö on Tikometilla hyvä. Täällä on mukavia ihmisiä ja kaikkien kanssa tulen hyvin toimeen. Vuorotyö vaatii myös panostamista palautumiseen. Tikometin tarjoama hyvinvointietuus mahdollistaa mm. hieronnoissa käynnit, joka auttaa omaan jaksamiseen.
Työpaikan yhteisistä riennoista pidän tosi paljon. Meillä on ollut mm. kesäpäiviä ja pikkujouluja sekä koulutuspäiviä. Tapahtumat yhdistävät porukkaa, kun muuten ei kaikkia näe kovin usein vuorotyötä tehdessä.

Kysyttävää rekrytointiin liittyen?

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Yhteydenottolomake